Schrijfhulp nodig?

Als tekstschrijver help ik jou graag.

Dan kan jij verder

met waar jij goed in bent.

Met mijn achtergrond als verslaggever en journalist ben ik breed inzetbaar voor het maken van duidelijke en leesbare artikelen. Maar ook als eindredacteur neem ik graag jouw teksten onder de loep.

Blogservice

Schrijf je blogs, maar denk je dat het beter kan? Wil je zeker weten dat er geen tik- en taalfouten in staan? Of staar je juist iedere keer naar een knipperende cursor omdat inspiratie ontbreekt? Geen paniek! HoofdletterC helpt jou met het schrijven van blogs waarmee jij jouw klanten bereikt.

Websiteteksten

Ben je bezig met het schrijven van websiteteksten? Maar krijg je jouw boodschap niet op papier? Vertel jouw verhaal en ik schrijf het op in jouw woorden. Bovendien zorg ik ervoor dat klanten jouw website vinden. Door te kiezen voor de juiste termen. Dat heet SEO.

Eindredactie

Heb je een tekst geschreven, maar weet je niet zeker of alle spel- en tikfouten er echt uit zijn? Ik kijk het wel voor je na! Natuurlijk kan ik hier en daar ook iets herschrijven, dat hoort er een beetje bij. Je krijgt het document terug met opmerkingen zodat je precies ziet wat ik heb aangepast.

Zij gingen jou voor