Wat zeggen

anderen

over mij?

Testimonials

Benieuwd wat anderen zeggen over mijn schrijfskills? Over mijn tips en tricks om die van jou te verbeteren? Logisch! Als ik online een nieuwe wasmachine koop, klik ik ook als eerste op de reviews. Veel leesplezier met deze testimonials.

Schrijftalent

Na het winnen van een leuke Facebook-actie heb ik bij Cilla een gratis websitescan gekregen om te kijken of mijn teksten van mijn website nog steeds up-to-date zijn. Met haar spontane en enthousiaste uitstraling heeft ze mij waardevolle tips mee kunnen geven, waar ik zeker mee aan de slag ga. Ga in de toekomst zeker een beroep doen op haar schrijftalent!


Robert Geijp

Balance by Hands

Waardevol

Ondanks dat ik aardig kan schrijven vind ik het toch prettig om eens te sparren met een professional over mijn websiteteksten. Dus toen Cilla een oproep deed voor een gratis websitescan, kon ik niet anders dan snel reageren. En ik had beet!

We hadden een kwartier, via Skype. In dat kwartier heeft Cilla me volop tips en suggesties gegeven over de inhoud en de opbouw van mijn websiteteksten. Daarnaast gaf ze me ook uitgebreid feedback over hoe mijn website op haar overkwam, vanuit het oogpunt van een consument. Terloops filterde ze er ook nog wat taal- en spelfouten uit.

Ik vond het een waardevolle sessie en nog reuze gezellig ook! 😉 Een aanrader dus!


Dorien Zwarthoed

The Virtual Support Company

Onnodige woorden

Als ik teksten schrijf, dan denk ik heel vaak aan Cilla.  En dan haal ik onnodige woorden die niks toevoegen weg!


Erika Bodor

Erika Bodor Coaching

Leerzaam

Cilla heeft nu een paar blogs nagekeken. Het resultaat is een eenvoudigere tekst die veel beter begrijpbaar is. Echt top! De tips zijn heel leerzaam, super. Elke keer als ik nu zelf aan het schrijven ben, denk ik: wat zou Cilla doen?


Frank Leemhuis

Kenniscentrum Slaapproblematiek