Wil je teksten schrijven

waarmee je indruk maakt?

Dan is dit the place to be!

Voel jij de stress al komen als je een tekst wil gaan schrijven? Denk je dagen na over de juiste woorden? Misschien praat je jezelf goede moed in? En als het dan zover is, blokkeer je. Je kijkt naar een knipperende cursor die geen centimeter vooruit komt. Je stopt en gaat iets anders doen. Komt morgen wel. Je stelt je schrijfklus dus uit.

Maar morgen doe je weer iets anders. Daardoor blijf je onzichtbaar en weet niemand je te vinden. Dat betekent geen impact, minder klanten en minder omzet. En je voelt je ook nog eens rot, want je hebt weer die ene tekst niet geschreven.

In de online cursus Schrijven zonder twijfels help ik jou makkelijk schrijven. Dan maak jij met plezier en zelfverzekerd teksten waarmee je jouw ideale klant aanspreekt.

Mag ik je helpen?

Ik weet hoe het is om teksten te schrijven waar je trots op bent. Hoe het voelt als je eigen blogs je verbazen. Hoe lekker het is om complimenten te krijgen over je schrijfstijl. Hoe leuk het is om met woorden te spelen.

Als schrijfcoach wil ik dat iedereen plezier heeft in schrijven. Ik wil jouw schrijftwijfels wegnemen. Daarom leer ik jou makkelijk schrijven in duidelijke taal. Ik zorg ervoor dat je moeiteloos de teksten schrijft die je wil schrijven. Zo krijg jij meer naamsbekendheid en groeit jouw bedrijf.

HET IS ZO ZONDE ALS JE NIET MET DE JUISTE WOORDEN SCHRIJFT, WANT DAN:

– Bereik je niet jouw ideale klant

– Laat je niet jouw unieke persoonlijkheid zien

– Loop je omzet mis

– Ben en blijf je onzichtbaar

– Kan jouw bedrijf niet groeien

Stel je voor dat je met een zeker gevoel achter je computer kruipt en echt plezier hebt in schrijven. Teksten maakt zonder twijfels. In taal die bij jou past. Vol inspiratie. En je bereikt ook nog eens jouw ideale klant. Als jij het programma Schrijven zonder twijfels volgt, wordt schrijven weer leuk!

Hoi! Ik ben Cilla

Zo. Nu weet je wie jou kan helpen om beter te schrijven, haha! Nee, even serieus. De kans bestaat dat je onbewust al eens een tekst van mij hebt gelezen.

Persbureau ANP
Na mijn Master Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam leerde ik (nog beter) schrijven bij persbureau ANP. Artikelen verschenen op sites van landelijke kranten als De Telegraaf , AD en NRC maar ook stonden mijn stukken op NU.nl. Lange tijd zelfs voor de rubriek die veel mensen stiekem lezen: de achterklap.

Verliefd
Totdat ik verliefd werd op een jongen die aan de andere kant van het land woonde. Mijn verhuizing van Den Haag naar Huissen (yep, ik moest het googelen. Het ligt tussen Arnhem en Nijmegen) was het begin van mijn bedrijf. Ik werk(te) met veel plezier voor klanten als het Oranje Fonds, De Persgroep Nederland, SeniorWeb, Fraudehelpdesk en gemeente Lingewaard.

Geen moeilijk gedoe
Nu wil ik jou helpen aan teksten die laten zien wie jij als ondernemer bent. Met de juiste tone of voice, zonder spelfouten en moeilijk gedoe. Je hoeft geen schrijfwonder te zijn, want ik sta voor je klaar. Ik leer je hoe het wel moet. Zodat je voortaan schrijft zonder klamme handjes en met plezier.